Pappa och son!

onsdag 25 maj 2011

Dag 25

Vaknar lite senare idag närmare bestämt kl10 på grund av att jag somnade 04 inatt efter jobbet!
Känns alltid lite avigt att vakna så sent när man är en morgonmänniska.
Det blev iallafall till att ta på sig skorna och traska iväg runt Växjösjön på den numera rutinlagda morgonpromenaden på en timme. Känns skönt att syresätta kroppen och komma igång direkt då mår jag bra i själen.
Höjdpunkten på dagen är ju den goda frukosten som smakar fantastiskt bra efter en morgonpromenad, det kurrar skönt i kistan då..:)
Sen blev det lite småfix hemma och ett par ärenden i "staden". Träningen idag blev kvällslagd så jag fick lite tid med sonen vilket var kul och lagom fysiskt aktivt. På gymmet däremot blev intesiteten av nivå markant högre!
Känns skönt att träna på kvällen även om jag är lite trött efter dagens måsten, värmer upp med att cykla till gymmet på ca 15 minuter. Skönt o får upp värmen lite i benen innan man ställer sig på crosstrainern! Får numera byta tshirt på gymmet vilket är härligt då det märks att man tar i så det ryker om en.
Maten fungerade idag också men blir alltid lite tight att hinna med alla målen då man vaknar så sent och frukosten inte blir förrens närmare kl.12.

Kan inte fatta att det bara är 5 dagar kvar, mållinjen känns väldigt nära nu..:)

Kör hårt alla FFáre där ute. Ser fram emot att få se allas resultat riktigt spännande..:)

Natt natt, Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar