Pappa och son!

måndag 23 maj 2011

Dag 23

Ja nu var det måndag och bara en vecka kvar av tävlingen, kan inte förstå hur fort tiden går igentligen. I början kändes 30 dagar som en evighet och nu är det snart över. Självklart fortsätter ju livet i samma anda efter dessa 30 dagar med nya rutiner gällande både kost och träning vilket känns toppen bra.

Ja måndagen bestod av en morgonpromenad och en det sedvanliga passet vilket genomfördes i fullt ös medvetslös tempo. Har fått en känsla att högintensiva pass ger bra utdelning så lika bra att fortsätta..:)
Övriga aktiviteter var städning, matlagning och tvätt som kanske använde lite energi. I övrigt en stilla och lugn dag.
Kosten ja kan låter tjatigt men har inte mycket o säga m er än att jag trivs förbaskat bra med den och att jag följer kostschemat slavisk och gjort så från dag 1. Det har jag även gjort med träningen blir ju bättre att utvärdera metoden om man verkligen gör som man det är tänkt utan egna avarter. Kan ju verkligen säga efter FF att Fustra metoden fungerade och hur den fungerade för mig både gällande kosten och träningen.
Hoppas bara sista veckan kommer gå fint, tyvärr lite för mycket arbete vilket ställer till det med kosten men skall försöka få ihop det så gott det går ändå.

Tack för ännu en härlig dag, Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar